αποταμιευτικά προγράμματα για παιδιά

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

Δημιουργήστε από σήμερα ένα κεφάλαιο για τα όνειρα του παιδιού σας με ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα και πάρτε προσφορές από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
αποταμιευτικά προγράμματα για παιδιά σύγκριση

Οφέλη που προσφέρουν τα αποταμιευτικά προγράμματα για παιδιά

 

 • Υψηλότερα επιτόκια, συχνά διπλάσια από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
 • Σε περίπτωση ανικανότητας ή θανάτου του συμβαλλόμενου γονέα, η Ασφαλιστική συνεχίζει να αποταμιεύει για το τέκνο, για όσα έτη έχουν οριστεί.
 • Προγραμματισμός για τις μελλοντικές ανάγκες του τέκνου σας (σπουδές, έναρξη επαγγέλματος, αγορά αυτοκινήτου κ.λ.π).
 • Τακτική αποταμίευση με συνέπεια για όσο χρονικό  διάστημα έχετε εσείς εξαρχής ορίσει.
 • Εκ των προτέρων γνωρίζετε το εγγυημένο ποσό που θα λάβει το παιδί σας στη λήξη του συμβολαίου.
 • Στα αποταμιευτικά προγράμματα για παιδιά οι εγγυημένες αποδόσεις δεν φορολογούνται με 15% όπως στις τραπεζικές καταθέσεις.
 • Πιθανότητα να προστεθούν τυχόν υπεραποδόσεις επιπλέον του εγγυημένου επιτοκίου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε προσφορές για αποταμιευτικά προγράμματα παιδιών από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές εταιρείες.

  Στοιχεία Επικοινωνίας


  Στοιχεία Προγράμματος


  Χρήσιμες συμβουλές για αποταμιευτικά προγράμματα παιδιών

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  Η διάρκεια σε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα για παιδιά πρέπει να καθορίζεται βάσει των εξόδων που θέλετε να καλύψετε μελλοντικά.

  Για παράδειγμα, η διάρκεια αποταμίευσης για τα έξοδα φοίτησης σε μία σχολή, όταν το παιδί ενηλικιωθεί (18 ετών), είναι διαφορετική με την διάρκεια για μία επαγγελματική έναρξη, όταν το παιδί γίνει 25-27 ετών.

  Στα αποταμιευτικά προγράμματα όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια τόσο μεγαλύτερες είναι και οι αποδόσεις στο κεφάλαιο. Πριν ξεκινήσετε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, ιδανικά θα πρέπει να έχετε καθορίσει τον σκοπό της αποταμίευσης σας.

  ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ

  Το ποσό αποταμίευσης θα πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά και με βάση όχι μόνο τη σημερινή αλλά και τη μελλοντική οικονομική κατάσταση της κάθε οικογένειας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

  Ιδανικά, θα πρέπει να επιλέγονται προγράμματα με εγγυημένη αξία στην λήξη τους, για να γνωρίζετε εξαρχής το κεφάλαιο που θα έχει αποταμιευτεί για το παιδί σας όταν αυτό ενηλικιωθεί.

  Κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικά εγγυημένα επιτόκια, οπότε πριν τη σύναψη ενός αποταμιευτικού προγράμματος θα πρέπει να κάνετε έρευνα του ιδανικού προγράμματος βάσει των αναγκών σας.