ασφάλεια υγείας τιμές

Ασφάλεια υγείας, τιμές και παροχές – Τρόπος εύρεσης του κατάλληλου προγράμματος μέσω του online υπολογισμού

Ο σκοπός της δημιουργίας του συστήματος online υπολογισμού τιμών και παροχών των προγραμμάτων νοσοκομειακής περίθαλψης, είναι για να σας βοηθήσουμε με ευκολία και διαφάνεια να ανακαλύψετε ποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας καλύπτει τις ανάγκες σας και επίσης αν σας είναι προσιτό βάσει ασφαλίστρων.

Σίγουρα δεν αντικαθιστά τις καίριες συμβουλές που μπορεί να σας προσφέρει ένας Ασφαλιστικός σύμβουλος για αυτό το λόγο εάν επιθυμείτε να σας παρέχουμε περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες και τιμές σχετικά με τις ασφάλειες υγείας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Οι τιμές των προγραμμάτων βασίζονται στις βασικές καλύψεις που προσφέρουν τα συμβόλαια νοσοκομειακής περίθαλψης.

Εάν επιθυμείτε επιπλέον καλύψεις (π.χ. διαγνωστικές εξετάσεις, ιατροφαρμακευτικά έξοδα κλπ) απευθυνθείτε σε εμάς για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική επιλογή.

1. Συμπλήρωση της φόρμας στοιχείων του ασφαλισμένου

Αρχικά, στον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω, συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την ηλικία σας.

 

2. Ασφάλειες υγείας τιμές – Παρουσίαση

Αφότου συμπληρώσετε την αρχική φόρμα στοιχείων, στην συνέχεια σας παρουσιάζονται προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης ταξινομημένα βάσει των ασφαλίστρων (τιμών).

Οι τιμές στα προγράμματα διαμορφώνονται ανάλογα την ηλικία σας.

3. Φίλτρα για ευκολότερη αναζήτηση

Στην αριστερή πλευρά της σελίδας υπάρχουν φίλτρα των αποτελεσμάτων ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ευκολότερα το πρόγραμμα υγείας που σας καλύπτει.

  • Το πρώτο φίλτρο σας επιτρέπει να αναζητήσετε προγράμματα μόνο από την Ασφαλιστική εταιρεία που εσείς επιθυμείτε.
  • Στην συνέχεια επιλέξτε το δωμάτιο νοσηλείας που επιθυμείτε (Α θέση = δωμάτιο με ένα κρεβάτι, Β θέση = δωμάτιο με δύο κρεβάτια, Γ θέση = δωμάτιο με τρία κρεβάτια).
  • Το φίλτρο της απαλλαγής αφορά τα χρήματα που εσείς θα χρειαστεί να καταβάλλετε αν νοσηλευτείτε σε νοσοκομείο. Το ποσό της απαλλαγής συνήθως μειώνεται όταν χρησιμοποιείτε και τον Δημόσιο φορέα σας.
  •  Το check up αφορά δωρεάν πακέτα εξετάσεων που προσφέρουν οι εταιρείες μία φορά κάθε έτος στους ασφαλισμένους.
  • Αν επιλέξετε “ΝΑΙ” στις Διαγνωστικές εξετάσεις θα σας παρουσιαστούν μόνο τα προγράμματα που σας τις παρέχουν. Παρόλα αυτά στις περισσότερες εταιρείες μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πακέτο εξετάσεων στο πρόγραμμά σας.
  • Το φίλτρο “Ελεύθερης επιλογής νοσοκομείου” αφορά τα προγράμματα υγείας που καλύπτουν τον ασφαλισμένο σε όλα τα νοσοκομεία και τα προγράμματα που καλύπτουν μόνο σε συγκεκριμένα νοσοκομεία.
  • Το τελευταίο φίλτρο είναι απλό και σας παρουσιάζει μόνο τα προγράμματα που σας καλύπτουν και σε χώρες του Εξωτερικού.

Αν επιθυμείτε να δείτε πάλι όλες τις επιλογές προγραμμάτων, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Reset Filters” και τα φίλτρα που έχετε επιλέξει θα διαγραφούν.

4. Συνδυασμοί προγραμμάτων υγείας

Τα περισσότερα προγράμματα υγείας έχουν αρκετούς συνδυασμούς με βάση το ποσό της απαλλαγής και την θέση νοσηλείας. Σε κάθε πρόγραμμα μπορείτε να αλλάξετε την θέση νοσηλείας ή την απαλλαγή και εμείς θα σας το τιμολογήσουμε αυτομάτως.

5. Τοποθεσία κατοικίας

Προσοχή γιατί η τιμές σε ορισμένα προγράμματα διαφοροποιούνται αναλόγως την περιοχή που κατοικείτε. Σε αυτά τα προγράμματα σας παρέχουμε και τις δύο τιμές αρκεί να κλικάρετε την περιοχή κατοικίας σας.

6. Ανάλυση Παροχών

Εάν κλικάρετε πάνω στο κουμπί “Ανάλυση Παροχών” που έχει το κάθε πρόγραμμα, θα σας παρουσιαστούν ακριβώς παρακάτω  πιο λεπτομερείς παροχές του προγράμματος με σχόλια. Οι παροχές αυτές αφορούν τους όρους του κάθε προγράμματος. Καλό θα ήταν να τις διαβάσετε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

7. Σύγκριση προγραμμάτων υγείας

Αν έχετε επιλέξει ανάμεσα σε δύο, τρία προγράμματα αλλά δεν είστε σίγουρος, τότε μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί “Σύγκριση” σε κάθε πρόγραμμα και στην συνέχεια πάλι το νέο κουμπί “Σύγκριση” από το μενού που θα παρουσιαστεί στο κάτω μέρος της οθόνης.

Θα μεταβείτε σε έναν συγκριτικό πίνακα παροχών για τα προγράμματα που έχετε επιλέξει για να συγκρίνετε ευκολότερα τις παροχές τους.

8. Επιλογή προγράμματος υγείας

Εάν έχετε αποφασίσει πιο πρόγραμμα υγείας είναι πιο ιδανικό για τις ανάγκες σας, τότε πατώντας το κουμπί επιλογή θα μεταφερθείτε σε μία φόρμα επικοινωνίας.

Συμπληρώνοντας την φόρμα αναλυτικά με τα στοιχεία σας μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Σας ενημερώνουμε ότι το κάθε πρόγραμμα υγείας διαθέτει όρους (όπως εξαιρέσεις, αναμονές κάλυψης) που πρέπει να γνωρίζετε πριν ασφαλιστείτε. Επίσης οι τιμές στις ασφάλειες υγείας ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές που σας παρουσιάζουμε εάν υπάρχει βεβαρημένο ιστορικό υγείας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τυχόν απορίες και επιπλέον πληροφορίες που χρειάζεστε πριν πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μία ασφάλεια νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Ψηφίστε εάν το άρθρο σας φάνηκε χρήσιμο!
1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (18 ψήφοι, μέσος όρος: 4.61 από 5)