Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

 

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο insuranceplan.gr ιδιοκτησίας της εταιρείας με Διακριτικό Τίτλο «Insurance Plan»  που φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο του ιστότοπου και εφεξής θα ονομάζεται ως «η εταιρεία», υπό την αιγίδα της εταιρείας Insurance Info Μεσίτες Ασφαλίσεων Ε.Ε με Α.Μ. 359079, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου insuranceplan.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος  δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του Internet, να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρουν οι Ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και να λάβουν προσφορές ασφάλισης ηλεκτρονικά.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σήμα

 

Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του ιστότοπου, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα ή σήμα, είναι καταχωρημένα και χρησιμοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου). Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από τον ιστότοπο insuranceplan.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε ενέργεια μέσω του ιστότοπου, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη. Για να μπορέσουμε να σας στείλουμε κάποια ασφαλιστική προσφορά, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η ηλικία του ενδιαφερόμενου, ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

 

Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή της Οδηγίας της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD), καθώς επίσης και του Κανονισμού για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) με εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018. Για περισσότερες λεπτομέρειες σας παραπέμπουμε στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου) του παρόντος ιστότοπου. Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

την παράδοση ασφαλιστικής πρότασης
για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
για νέα που προσφέρονται από την εταιρεία μας

Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρονται στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου).

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας τα προσωπικά σας δεδομένα. Για αυτό το λόγο τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται στις φόρμες επικοινωνίας προστατεύονται από πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer).

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

 

ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

 

Ο ιστότοπος έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και όποια σύναψη συμβολαίου γίνεται αποκλειστικά μέσω Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού Δικαίου.

Οι τιμές των ασφαλίστρων και τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης που σας παρέχουμε στην εφαρμογή online υπολογισμού, δεν συνδέονται άμεσα με τα τιμολογιακά συστήματα της εκάστοτε εταιρείας και ενδέχεται να διαφέρουν, να έχουν καταργηθεί ή να μην έχουν ενημερωθεί άμεσα από εμάς.