ασφάλειες υγείας τιμές

Συγκρίνετε παροχές και τιμές σε προγράμματα υγείας βάσει των αναγκών σας

Η σύγκριση προγραμμάτων νοσοκομειακής περίθαλψης σας παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια και σας διευκολύνει να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας.

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Ηλικία Ασφαλισμένου


  Στην InsurancePlan.gr συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες Ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανικότερη ασφαλιστική κάλυψη βάσει των παροχών που επιθυμείτε.

  Οι τιμές που σας παρουσιάζουμε αφορούν τις βασικές καλύψεις των συμβολαίων και υπάρχουν παράγοντες (π.χ. ιστορικό υγείας, επιπλέον καλύψεις) που ενδέχεται να αυξήσουν τα ασφάλιστρα.

  Η ιστοσελίδα δεν αντικαθιστά τις χρήσιμες συμβουλές και τη βοήθεια που μπορεί να σας παρέχει ένας Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

  Για το λόγο αυτό, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης, όσο και για την σύναψη συμβολαίου απευθυνθείτε σε εμάς και ένας πιστοποιημένος Ασφαλιστικός σύμβουλος θα βρίσκεται στη διάθεσή σας.

  Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα online υπολογισμού, αυτομάτως συναινείτε ώστε οι συνεργάτες της InsurancePlan.gr να συλλέξουν τα παραπάνω στοιχεία σας με σκοπό της μελλοντική εξυπηρέτησή σας στην εύρεση ασφαλιστικού προγράμματος.